ABOUT ME

Hi! Ik heet Anne-Marie en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Barneveld, maar ik hoop al gauw in Amsterdam op kamers te kunnen wonen aangezien ik daar Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit studeer :)
Ik heb al van jongs af aan een heeele grote passie voor tijdschriften (ik begon met de Tina en momenteel ben ik gek op alle mode- en lifestyle tijdschriften, zoals de Cosmopolitan, ELLE, Glamour, Marie Claire, etc.).

Wat ik het liefste doe is leuke dingen doen met vrienden, winkelen, films kijken, tennissen, met m'n konijn Stampie knuffelen, series zoals 90210/Gossip Girl/Ugly Betty kijken en natuurlijk bloggen. Het liefst zou ik me zoveel mogelijk met dit allemaal bezig houden, maar helaas ben ik dus ook echt druk met m'n studie. Ik vind m'n studie gelukkig wel heel erg leuk, dus dat maakt het allemaal minder erg!

In de toekomst zal ik graag een leuke baan willen zodat ik elke dag met een big smile op m'n gezicht naar m'n werk kan gaan! M'n droom blijft om journalist bij een mode- of lifestyleblad te worden, maar met een baan in de marketing van een groot bedrijf ben ik ook meer dan blij!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten