zondag 28 oktober 2012

My week in pictures | week 43


Het is alweer weer zondag, dus de hoogste tijd om eens mijn week te showen aan de hand van een paar kiekjes! Ik was afgelopen week echt heel erg druk met tentamens leren, tentamens maken en ik heb eindelijk weer eens afgesproken met vriendinnetjes die in Breda wonen! Het was dus een week vol leuke en minder leuke dingen :)


Het begon al op maandag, de dag waarop ik nonstop heb geleerd voor m'n tentamen Communicatiewetenschap. Ik moest echt 3 dikke boeken leren, maar gelukkig was ik al wel vroeg begonnen met leren, want anders raak ik de dagen voor m'n tentamen geheid in de stress - mezelf kennende! 


Nadat we dinsdag ons tentamen hadden gehad, besloten twee studiegenootjes en ik dat we nu wel lekker de stad in mochten om eens te ontspannen nadat we zo hard hadden geleerd! We gingen dan ook meteen naar de nieuwe HEMA beauty-store in de Kalverstraat, waar we zo benieuwd naar waren! Ik werk zelf ook bij de HEMA, dus veel producten ken ik al wel, maar ik vond het toch heel erg leuk om te zien wat ze in deze store allemaal hadden. Ik vond het er echt heel erg mooi uitzien! De winkel is niet heel groot, maar het ziet er allemaal echt heel luxe uit, ik vind het zelf wel een beetje lijken op de MAC-stores. En dan te bedenken dat alles er zo goedkoop is?! :D Ik had verder nog bij de H&M deze iPhone case gekocht. Ik was eigenlijk opzoek naar de gouden, maar die is overal uitverkocht :(. Deze roze was zelfs afgeprijst voor €2! Ik kon hem dus echt niet laten liggen!


Er was die dinsdag ook een kermis op de Dam in Amsterdam. Het was er echt zo gezellig! De muziek stond hard aan en de geur van allemaal lekkere oliebollen en appelflappen kwam je tegemoet. We hebben ons toen echt wel even moeten inhouden om niks te kopen, aangezien we 's avonds met ons mentorgroepje wat bij een pizzeria zouden eten! ;)


Donderdag ging ik samen met vriendin Carly naar 3 vriendinnen die in Breda op kamers wonen, we zijn afgelopen zomervakantie met z'n vijven naar Albufeira geweest en we zijn sindsdien niet meer met z'n allen bij elkaar geweest! Het was dus echt weer super leuk om weer met z'n allen te zijn! We zijn lekker uiteten geweest bij een pizzeria (dat werd dus alweer de tweede pizza van de week!) en zijn 's avonds wezen stappen :) Ik heb nu nog meer zin om op kamers te gaan!


Vandaag besloot ik maar eens om met paps en mams mee te gaan fietsen. Het was echt heel erg mooi weer aangezien de zon scheen en alles zag er buiten zo mooi uit met die vallende blaadjes van de bomen! Ook was het een mooi excuus om weer eens wat aan m'n beweging te doen; ik sport de laatste tijd echt zowat niet meer! Echt té erg gewoon. Om ons te belonen voor onze lange fietstocht, hebben we een mc flurry Rolo gekocht! Dachten we toch zo goed bezig te zijn, maar nu hebben we de calorieën er toch weer aangegeten! Het is toch altijd weer hetzelfde bij mij :)

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog bijzondere (leuke) dingen gedaan? :)


4 opmerkingen:

 1. Die laatste foto is echt zo mooi! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste foto is inderdaad heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je schrijft echt heel leuk en mooie foto's! Ik volg je :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik volg je nu.

  www.bysyl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen